Doar asigurați-vă că burgerii sunt un obicei săptămânal, mai degrabă decât nocturn.

This timpul ciocanului.

1. La reinventare constantă

“Tip, tocmai m-am plictisit de mine ca accel personaj,” explica Hemsworth. “M-am gândit:” De ce vor oamenii să vadă un al treilea? “Nu poate fi doar o altă iterație a ceea ce am făcut leaves Trebuie să fie aproape un personaj nou. Deci, de aici a venit ideea: să-i tundem părul, să distrugem ciocanul. “

2. Aderarea „Mișcarea Mișcării”

‘Încă izolat unele grupuri musculare, deoarece dintr-o perspectivă pur cosmetică, acesta este cel mai bun mod’, spune el. „Give accumul combinat asta și cu mișcări mult mai funcționale, așa că mă simt mai atletic. Dacă sunt izolate doar grupuri musculare, sunt bine, dar nu te simți grozav “.

Fotografie: Patrick Giardino. Styling: Eric Down

3. Despre antrenamentul haosului

“Trebuie să îți șochezi corpul în moduri diferite pentru că acesta să fie dorit să evolueze”, spune actorul. „Și varietatea este esențială, deoarece te menține stimulat mental.”

4. La antrenament cu Iron Man

‘Downey is a program of antrenament foarte diferit – this a fel of războinic zen: aikido, meditație și așa mai departe – și cred că există sau depinde foarte sănătos de stil de viață pe care îl are’, spune Hemsworth. „Vorbesc mult cu el și cu stilurile variate de antrenament. M-a determinat să fac niște yoga with teacher său de câteva ori. “

5. Dacă încă te simți nesigur uneori

“Cu acest tip de muncă, principala mea va provoca încrederea în sine și nesiguranța”, recunoaște Hemsworth. „Te gândești: chiar merit asta sau i-am păcălit?” În același timp, allow, anxietatea this a dublu topor: „Sunt, de asemenea, conștient că frica poate fi un bun motivator. Cum pot elimina această îndoial mai Mă antrenez greu . Fac mai multe cercetări dese personaj. Recunoașterea faptului că nu știi nimic this a loc bun pentru a începe, pentru că mai sunt multe de învățat. Rămâi deschis. “

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

With a weekend of fotbal plin de gură și derby la orizont, vrem să vă oferim cea mai bună șansă possible of a schimba canapeaua pe stadium. Care this locul în care intră trusa noastră pentru începători, concepută is ducă de la bancă la line de start.

Now putem promite că cercetaii vor apărea. Give veți fi prea occupy să vă occupy an alt hat-trick.

Asigurați-vă performanța

Portocalele la jumătate de timp și-au petrecut ziua. Noile studii arată că gelurile care utilizează mai multe surse de energie reîncarcă cel mai bine mușchii marcatori, maltodextrin și fructoza fiind cel mai eficient combo *.

Științe în sport GO Geluri izotonice, 21 GBP pentru 30

scienceinsport.com

O lovitură mai dulce

Nici o gheață nu vă va oferi automatizări finețea unui attacant profesionist, în oraș ceea ce a spus reclamă. Give this pereche Adidas is going to offer the puțin a mai mare la viteză control. Dacă acum altceva, vei arăta mai bine.

Adidas X 16+ Purechaos FG, 230 GBP

adidas.co.uk

Ridică-ți picioarele

Exploziile rapide de accelerație fac differentiates between this faă și a reprezenta de fapt o amenințare. Pitional rapid peste or scară de viteză dezvoltată fiber sensibile la factorii de decizie.

Ziland Agility Speed ​​Scara, 10 GBP

newitts.com

Gândește-I’ll picio it

Reacții rapide sunt esențiale în orice sport și practice this perfectă – sau cel puțin destul de bine, cel puțin. Curburile de pe această minte îi conferă o sare imprevizibilă, îmbunătățind connexiunile neuron-musculare.

Reaction Ball, 2,95 GBP

thesoccerstore.com

Antrenează-te în silent

Confecționarea precise a superior corpului pentru antrenamentele de fotbal ar putea părea sau întindere, give cercetări au descoperit că hainele pot spori încrederea †, ajutându-vă să vă antrenați mai tare și să arătați așa. Întrebați-l doar pe Ronaldo …

Nike Strike Aeroswift, 85 GBP

store.nike.com

Pauză rapidă

With a flexible cable, you can still pe or basic robustă – sau you can face pe cineva să țină – această centură de talie crește rezistența la sprinten. Scorul? Viteză accelerată când sunteți eliberat din ghearele sale.

SKLZ Recoil, 55 GBP

brandfusionltd.com

Tough It Out

Judgment of the local league does not exist for citizenship două picioare, așa protection of quality sunt or investiție solidă. Cea mai recentă matriță Nike of the picior, așa că nu veți cti că le-am purtați până când apare „Chopper”.

Shinguards Nike Mercurial Flylite, 28 GBP

store.nike.com

Lovest locul

Cârligați această foaie țintă peste partea din față a local obiectivului recreere pentru propriul personal center of antrenament St George’s Park. Paisprezece ținte complicate adjută la dezvoltarea preciziei precise a pieelor ​​fixe.

Foaie de țintă pentru obiectivul de fotbal, £ 29 networld-sports.co.uk

Regele burghiului

S-ar putea să nu atingă niciodată level of dribbling ambipedal ale lui Messi, dar mutarea mingii prin stâlpii the slalom te va face steaua echipei de birou. Exercise the sfârșitul unei sesiuni vă vor adjuta să vă mențineți controlul în last minute ale unui meci.

Ziland Slalom Stalpi, 30 GBP

newitts.com

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Burgerii murdari și-au petrecut ziua pe grătar – vă puteți răsfăța în continuare obiceiul tăiat fără să vă puteți folosi obiectivele corpului de plajă. Cum? Cel mai bun ghid pentru cea mai bună masă de înșelăciune, care se întâmplă să fie fidel cel mai recent număr la MH (ieșit acum!). Dar înainte de a thirteen la sprint la magazinul din colț, veți dori să derulați în jos pentru planul nostru în 7 pași la un burger mai bun.

Calitati controlul

Când vine vorba de selectarea tocat pentru hamburgeri, now scrimp. Carnea tocată ieftină are multă greutate de apă, iar turtele pe care se pregătesc pentru treisprezece din Big Tasty-voluminous dough slabă nefericită sub grătar. Nici nu vă lăsați mai slabi; this probabil să fie sărac în grăsimi și aromă și să nu mai este folosit prea greu. Jane Hornby, authorul cărții Ce să găsești și Cum să găsești, suggest să optezi pentru tocat with a conținut of grăsime of 20%. Doar asigurați-vă că burgerii sunt un obicei săptămânal, mai degrabă decât nocturn.

Frumoase chifle

A tort suculent încapsulat într-a chifle de brioche prăjit this a lucru frumos, give nu tocmai or imagine a sănătății. Schimbarea celor 250 de calorii goale ale cocului alb cu o opțiune integrală this modifică omul gânditor: a study in the American Journal of Clinical Nutrition has confirm that it is a cereal that is fully associated with its cognitive function mai înaltă și ar ”should Consider a principal neuroprotector.

Fii ales cu brânză

Brânza primește o presă proastă pentru înfundarea arterelor și umflarea intestinului. Give, deși nu vă recomandăm să mâncați or roată întreagă din lucruri – or idea grozavă așa cum sună – not this need to avoidi cu totul burgerul preferat toți. O porție of 30 g of emmenthal are a coninut ridicat of protein și oferă mai mult de or twenty din cantitatea or ADR of calciu, ajutând construirea mușchilor și stimulării sistemului imunitar.

Give-i a grătar

Prăjirea este un joc al prostului. Gătitul sub grătar etanșează umezeala, dă lasă scurgerea excesului de grăsime. Și asta nu este tot. From also, blochează vitamin B vitale, cum ar fi riboflavin, care adjută la menținerea sănătății părților și a pielii și încetinește procesul de îmbătrânire a organismului. Un burger care te face să arăți mai bine? Now vă deranjează dacă or facem.

Sfecla colesterol ridicat

Brânza now acest topping esențial unic the burger. O felie de sfeclă roșie deasupra pasty va reduce tensiunea arterială și va regla nivelul colesterolului. Cercetătorii de la Universitatea din Aberdeen au descoperit că carotenoidele și flavonoidele vegetale împiedicate oxidarea LDL sau colesterolul „rău” și depunerea în arterele voastre.

Joc de păsări

Poziția erogan cărnii de vită în vârful podiumului nu ar trebui să vă împiedicați să vă amestecați meat. With 32g of protein într-o porție de patru uncii și doar 1.7g of grăsime, curcanul this muscle fuel principal excelență. Plin de seleniu care stimulează starea de spirit, această porție de pas are, or also, a essential role of jucat în sistemul dvs. by apărare antioxidantă, adjusting the elimination of radicalilor liberi favorabili cancerului din organism. Serviți și înghițiți.

Iată sosul

Poluarea tăvii cu seasoning bogate în grăsimi copleșește aroma cărnii și trimite acul solzilor în creștere. Or lingură de ketchup poate conține până la patru grame de zahăr, în timp ce or porție de maioneză cost 100 de calorii. Now give all sosurile sunt suspecte. Sosul de roșii afumate pentru bărbați this plin de capsaicină pentru arderea grăsimilor, care vă accelerează metabolismul și veți încorpora corpul să ardă grăsimi, au fost găsite cercetări publicate în British Journal of Nutrition. Are și a pumn.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Obținerea sănătății și a bunăstării prin dietă est sau piață aglomerată. From-to lungul lunilor ianuarie și februarie there is a endless flow of cărți, articole și produse concepute pentru a nu schimba relația cu alimentele, to eliminate toxinele din corpul nostru sau a re-equilibrium cumva sistemele noastre metabolize. Desigur, cea mai mare part din ceea ce offers this puțin mai mult mult decât promisiuni false și dezamăgire, give volume ridicat to the rutelor presupuse rapid către abs perfect care poate fi greu să fie auzite șarlatani individuali.

(În legătură: 10 dintre cele mai bune exerciții pentru abdominal mai puternic)

It seems to exist two method încercate și de încredere pentru to crește deasupra zgomotului. Prima și cea mai reliabilă opțiune this să fii leaves faimos. Se aprobă celebrarea evenimentului din est sau siguranța de foc către, publicat tabloid și vânzările de cărți, mai ales dacă celebritatea respectivă este fotogenică și dorește să se împărtășească în intimitate

Pentru non-vedetele dintre noi, singura opțiune reală este să spui ceva care intră în conflict atât de depth cu sfaturile de masă, cât și ar putea convinge mass-media să îți orere câteva coloane valoroase. Dacă veți încerca acest lucru, vă ajut să aveți cel puțin un aspect de respect pentru academic, give dacă nu aveți cunoștințe și experiență în domeniul nutrițional, tunuri nu vă temeți, deoarece adesea relevanță acredit. now this atât de importantă.

(În legătură cu: cele mai bune 14 alimente pentru micul dejun)

Așa se întâmplă cu unul dintre titlurile dietetice cares a primit multă expunere media în prima lună vitală cu an, „Micul dejun este o masă periculoasă” by Professor Terrence Kealey. În această carte intitulată provocator, the contestant înțelepciunea nutrițională de lungă durată conforms căreia micul dejun this cea mai importantă masă a zilei și spune că am cu toții mai bine dacă l-am omitted. În mod surprinzător, fine ziare și mijloace de informare ăn masă cu acoperirea acestui lucru, dornici cu care să difuzeze titluri fără informații de tip clickbait, susținând că sfășaturile de sănăștate să fie ținut masă cu acoperirea acestui lucru, dornici cu care să difuzeze titluri fără informații de tip clickbait, susținând că sfășaturile de sănăștate asteașiși să fie greșite să fie greșite ță să fie greșite stănășto să fie greșite greșite să fie greșite masă o întăzătoare sunt greșite masi sau întăzătoare sună greșite și dacă sunt întotdeauna acceptate.

În carte și în mediile de învățământ, profesorul Kealey spune în this part of the country that avoids micului dejun “i-a vindecat effective” diabetul de tip 2 și cu toții ar fi mai bine să nu omitem această masă. O mare parte din „dovezile” comes out provin din observații privind propria sa stare. După diagnosticul său, the a complărat a glucometru pentru a-și testa levelul zahărului din sânge și a observe că au crescut dramatic după ce au mâncat dimineața, ceea ce a făcut a creat că micul dejun „se poate că îmi garantează of attackă cord sau dintr-un accident vascular cerebral ”.

Până în prezent, înspăimântător și, citind acest lucru, mulți dintre noi ar putea fi încurajați să ne petrecem dimineața fără mâncare. Give cât de bun this acest sfat? I mai important, dacă există Vreun adevăr în el, de ce ni s-a spus contrariul atât de mult timp?

Ca de obicei, realitatea this mult mai complexă și nuanțată decât titlurile. Deși există câteva studii care susțin afirmative lui Terence Kealey, există multe altele care indică sensul invers și, în calitate de pacient care pretinde că s-a „vindecat”, poate fi considerat într-adevăr că are o viziune obiectivă? Domeniul emergent to the chrononutrieriei oferă multe dovezi că tiparele de hrană regulată, including a mic dejun echilibrat, sunt extrem of important în influențarea ceasurilor noastre internal ale corpului. Saltul micului de iunie this considered perturbs this lucru, ceea ce poate duce la o serie de tulburări metabolize, including diabetes of type 2 și obezitatea. Acest lucru this susținut of the series of studii ample pe oameni într-o lume reală, care au arătat că evita micului dejun this association with multiple results negative asupra sănătății.