Bölgeye taşındığından beri, sadece bir takım 70’ten fazla puan aldı

Program geçmişi

2018, UMBC’nin ikinci turnuva görünümüdür ve ilk kez 2008’de gelir. 15 numaralı tohum Retriever’lar 66-47 gerileyerek 2 numaralı tohum Georgetown’a düştü.

2018 UMBC listesi

2017-18 Retriever’ları, 2018 Amerika Doğu Yılın Savunma Oyuncusu K.J. dahil olmak üzere ortalama çift haneli skorlara sahip dört oyuncuya sahiptir. Maura ve Birinci Takım All-America Doğu gardiyanı Jairus Lyles.

Maç başına 20.2 sayı ile Lyles, Retriever’ların en skorer oyuncusu. Maura’nın maç başına 11.4 sayısı takımın en iyi ikinci puanı.  

UMBC’nin keskin nişancısı Joe Sherburne (maç başına 10,9 sayı), 2014-15 yılları arasında Brewster Academy’ye (NH) katıldı ve Utah Jazz’ın öne çıkan Donovan Mitchell’i ile birlikte oynadı.

İkinci sınıf forveti Arkel Lamar (maç başına 10,5 sayı), 3 sayılık mesafeden yüzde 43,2 ile takım rekoru kırdı.

CHARLOTTE, N.C. – Sağlıklı var, bir de sağlıklı var ve açık olmak gerekirse, Zion Williamson önceki Perşembe gecesinden daha ikinciydi.

Maç öncesi turnikeleri alkışları ateşledi. Çizgiden üçüncü kez 360 smaç, sadece gelecek olan antre için bir mezeydi.

İyi hissediyor gibi görünüyor. pic.twitter.com/GQgmpeI1ta

— Sporting News (@sportingnews) 15 Mart 2019

Zion geri dönmüştü ve buna hiç şüphe yoktu.

6-7’lik birinci sınıf harika çocuk, Duke’un oyuna 92 ​​saniye kala ilk basketini attı – yaklaşık üç hafta önce, spor ayakkabısının 9.000’den fazla Cameron Crazies ve eski bir oyuncunun önünde yol açtığı Mavi Şeytanlar için bir görünümde sürdüğünden yaklaşık bir dakika daha uzun. ABD başkanı – ve ardından o açılış skorunu, Spectrum Center’ı bir tımarhaneye dönüştüren bir top çalma ve tomahawk smacı ile takip etti, çünkü elbette yapardı.

DAHA: SN’nin güncellenmiş Field of 68 projeksiyonu

"Her maçta orada olmak istedim," Williamson, ayakkabının çökmesinden kaynaklanan diz burkulmasıyla beş maçı kaçırdığını söyledi. "Kardeşlerimi dışarıda savaşırken görüyorum ve onlarla savaşmak istedim."

Perşembe günü dönüşü, Mavi Şeytanlar (27-5) ACC Turnuvası çeyrek finallerinde Syracuse (20-13) karşısında 84-72’lik bir galibiyete ulaştığı için daha çok bir çatışma oldu. Orange maçı ikinci yarının başlarında bağladı, ancak Williamson’ın gecesini mahvedebilecekmiş gibi gelmedi.

Duke hayranları, Jack White’ın açık bir Williamson’ın olası bir ayrılık smacı için kenar çizgisini yırttığını göremeyince yuhaladılar. Hayranlar ve medya, Zion Williamson efsanesini oluşturmak için haftalar harcamıştı ve onlar, onun sonsuz vurgu makarasına ekleme fırsatından mahrum kalmayacaklardı.

DAHA FAZLA: ACC Turnuvası TV programı, skorlar, canlı yayın bilgileri

Bir editör, senaryoyu çok inanılmaz yaptığı için bir yazarı cezalandırırdı. Williamson bütün gece sahayı kaçırmadı – 13’te 13’lük bir ho-hum – ve ACC Turnuvasının 66 yıllık tarihinde daha önce hiç görülmemiş bir performansla 14 ribaund ve beş top çalma ekledi. 

"Bugün antrenmanda da bir şut kaçırdığını düşünmüyorum." Duke birinci sınıf kanadı Cam Reddish, Sporting News’e söyledi. "Bugün 100’de 100 olduğuna oldukça eminim."

Geri dönüşüyle ​​ilgili neredeyse her şey mükemmeldi. Syracuse’dan Frank Howard’ın neredeyse tökezlediği ve serbest atış çizgisinden 2/9’luk şut çekmesinin yanı sıra, yaklaşmakta olan NBA Draft’ında muhtemel en iyi seçim kusursuzdu.

DAHA: Nike, Williamson’ın ayakkabı arızasının ‘izole olay’ olduğunu söyledi 

Williamson, “Mükemmel diyemem,” dedi. “Serbest atışlarımla okyanusa gerçekten bir tenis topu atamadım, bu yüzden mükemmel değildim.”

Yani belki o değildi "mükemmel," ama zamanlaması bundan daha fazla olamazdı. Duke, fenomen olmadan açıkça mücadele etti; normal sezonu kapatmak için 3-3’lük bir rekora tökezledi. Mavi Şeytanlar, rakibi Kuzey Carolina tarafından süpürüldü ve iki maçta toplam 25 sayı farkla geride kaldı.

Cuma gecesi, Duke eski atasözünü kanıtlama şansına sahip olacak. "Üçüncü kez bir cazibe." Duke-Syracuse’dan hemen önce çeyrek finalde Louisville’i kolayca ele geçiren Tar Heels sayesinde UNC ile başka bir randevu-televizyon karşılaşması olacak.

DAHA: Duke’un Syracuse’a karşı kazandığı zaferden çıkarımlar

Duke’te yaralı bir Marques Bolden olmayacak, ancak hata yapmayın: Charlotte’da bir Kuzey Carolina galibiyeti, önceki ikisiyle ilişkili herhangi bir yıldız işaretinden çok uzak olacaktır. Mavi Şeytanlar, kadrosunda Zion ile tamamen farklı bir hayvandır. O üstün, dudak uçuklatan, insani bir vurgu.

Zion Williamson geri döndü; Duke de öyle ve buna hiç şüphe yok.

CHARLOTTE, N.C. – Geçen yıl Pazar günü Seçim’de Syracuse, sezon sonrası kaderini duymayı bekledi. Sonunda an geldi, ancak bu, Orange’ın beklemediği şaşırtıcı bir seçimdi.

Syracuse, Field of 68’e seçilen son dört takımdan biri oldu. Söylemeye gerek yok, Orange’ın NCAA Turnuvasına katılması için beklentiler yüksek değildi.

Syracuse, sırayla, 32. Turda Michigan State’i program tarihinde 22. Tatlı 16’ya girmesiyle üzdüğü için (birkaç Orange sadık dışında) herkesi şaşırttı (2012’de boşalan görünümünü hesaba katmadan). Orange bir sonraki maçını Duke’a kaybedecekti, ancak turnuvadan elde edilen deneyim ölçülemezdi. Bu özellikle Orange genç Tyus Battle için geçerlidir.

DAHA: Nassir Little, UNC için büyük etki yaratabilir

"Battle, Çarşamba günü ACC Medya Günü’nde yaptığı açıklamada, bu son derece paha biçilemez” dedi. "Bu turnuva deneyimine sahip olmak, böylece ilk oyun ve ikinci oyun heyecanları yaşamayız. Bu yıl oynamaya hazır olarak çıkmalıyız."

Battle’ın New York’un yukarısına yaptığı yolculuk tuhaf bir yolculuktur. Aslen Michigan’a bağlı olan Battle, fikrini değiştirdi ve Syracuse’a olan bağlılığını değiştirdi. Özellikle Wolverine’ler geçen sezon San Antonio’daki Villanova’ya karşı ulusal şampiyonluk maçına gittikten sonra, bu ne olur senaryoları her zaman insanların aklında. Ancak Battle, eski taliplerine karşı kötü niyet istemiyor.

Battle, “Bunu görmek harikaydı,” dedi. “Koç Beilein harika bir koç, ekibi harika. … Her zaman iyi takımları vardır. Hiç şaşırmadım ve gördüğüme sevindim.

Wolverines, Battle orijinal bağlılığına bağlı kalmayı seçseydi unvanı kazanıp kazanamayacakları sorulduğunda, sadece gülümsedi ve güldü. "Basketbolun nasıl gittiğini asla bilemezsiniz, bu yüzden bunun hakkında bir şey söylemeyeceğim. Sadece o oyuna gelebilmek inanılmaz bir başarı."

Orange’ın sezonu Sweet 16’da sona ererken, Battle hala oyununda inanılmaz adımlar attı.

İlk sezonunda 100 topla oynama başına ortalama 20.7 puan aldıktan sonra, Battle’ın iyileştirilmiş oyunu, geçen sezon bu ortalamayı 30,7’ye çıkarırken gösterdi. Battle, en az 34 gol attığı iki oyun da dahil olmak üzere sekiz maçta en az 25 sayı attı. Geçen sezon Syracuse’un en istikrarlı oyuncusuydu ve kritik zamanlarda en çok tercih ettikleri oyuncuydu.

Battles’ın son iki sezonda yaptığı iyileştirmeler inkar edilemez ve takım arkadaşları tarafından fark edilmedi.

GÜÇ 5 ÖNİZLEMELER: B10 | B12 | P12 | ACC | SEC

"Günümüzde, bu çaptaki bir oyuncu genellikle birinci sınıf ya da ikinci sınıf öğrencisidir." takım arkadaşı Frank Howard söyledi. "Oynadığı gibi oynayan, giderek iyileşen bir adama sahip olduğunuzda, bunun diğer takımlar için korkutucu olduğunu düşünüyorum."

Oyunundaki bu gelişmeler, Battle’ın NBA Draftı’na katıldığını ilan ettikten sonra suları test etmesine yol açtı. Birkaç takım için çalıştıktan sonra adını geri çekti ve sonunda üniversitede başka bir yılın en iyisi olduğuna karar verdi.

Geri dönüşü, geçen yılki takımdan neredeyse herkesin geri dönmesiyle birleştiğinde, Sporting News’in sezon öncesi İlk 25’inde 17. sırada yer alan Orange için beklentileri yüksek tuttu.

"Tyus’un çok fazla tecrübesi var." Syracuse teknik direktörü Jim Boeheim söyledi. "Hala bir genç olduğuna inanmak zor ama çok büyük maç tecrübesi var, büyük şutlar yapıyor, büyük oyunlar oynuyor ve bu tür bir oyuncunun etrafta olması her zaman iyidir."

Savaş da bu liderlik rolünden çekinmiyor. Kucaklıyor.

"Kendimi birinci sınıf öğrencisi olarak hatırlıyorum, buraya geliyorum, üniversiteye geliyorum” dedi. "Liderliğin bu erken aşamalarına sahip olmak – özellikle geçen yıl – bu yıl bu takıma liderlik edebilmeme yardımcı olacak."

Kolej basketbolunda beklentileri yönetmek, bir takım ulusal bir şampiyonluk elde edip etmemesine veya turnuvayı tamamen kaçırmasına bakılmaksızın her zaman zordur. Ancak Battle, en büyük eleştirmeni olduğu ve Orange’ın bu beklentileri karşılayabileceğine inandığı için bu beklentileri kendisine yüklediğini söylüyor.

"Biz yeterince iyiyiz," dedi. "Uzun bir sezon, çok şey değişebilir. . . sadece hepsini bir araya getirmemiz gerekiyor."

Syracuse’un övülen bölge savunması, Jim Boeheim’ın rehberliğinde kolej basketbolunun en iyi takımlarından bazılarını kurban etti. Ocak ayında Duke karşısında kazandığı galibiyetten başka bir yere bakmayın. Etkili bir şekilde çalıştırıldığında, potaya yakın golü ortadan kaldırır ve bir takımı Turuncu’yu geçmeye zorlar.

Pazartesi gecesi 2 No’lu Virginia için bu sorun değildi. Cavaliers 18 3s ile okul rekoru kırdı ve kavis arkasından %72 gibi etkileyici bir şut yüzdesiyle Turuncu bölgenin işini kolaylaştırdı. Virginia, Syracuse’u 79-53 mağlup etti.

NİHAİ: 2 No’lu Virginia, Syracuse’da 79-53 galibiyette çift hanelerde üç oyuncuyla 3⃣’ten yüzde 7⃣2⃣ şut attı! 🔶⚔️🔷 #GoHoos pic.twitter.com/Nid6b7rmUO

— Virginia Erkek Basketbol (@UVAMensHoops) 5 Mart 2019

Virginia’dan Kyle Guy ve Ty Jerome, derinden 16’ya 13’lük bir işareti birleştirerek barajı derinden yönetti. Guy 25 sayı ile maçı 3’ten 10 atışla tamamladı ve tek bir 2 sayılık şut girişiminde bulunmadı. Cavaliers takım olarak yayın içinden sadece sekiz şut çekebildi.

DAHA: Son March Madness projeksiyonları

Syracuse, Cavaliers’ın ilk yarı top kaybı sayesinde ilk yarıda skorbordda 2 sayılık hafif bir avantaj elde etti, ancak Virginia aradan sonra şut temasını buldu.

Virginia’nın Cumartesi günü Louisville’e karşı bir normal sezon maçı kaldı. Cavaliers kazanırsa, ACC’nin en azından bir payını da kazanacaklar.

Virginia Basketbol. Güzel şey.

— Jon Rothstein (@JonRothstein) 2 Mart 2019

OMAHA, Neb. – Duke Blue Devils’in sahaya girdiği zorunlu işler olan ilk iki NCAA Turnuvası maçında pek gündeme gelmedi, görevlerini gerekli miktarda enerji ve hassasiyetle yerine getirdi ve sonraki turlar için yedek duygu. Kıdemli gardiyan Grayson Allen, bölge savunmasına sahip olmaya hazırlanırken ticari markalı Duke yer tokatlarından birini vermenin uygun olmadığı goldbets.top konusunda ısrar ediyor.

Allen Perşembe günü, “Evet, kesinlikle saha oyun alanını tokatlayabilirsiniz” dedi. “Zemine tokat atmak tamamen yoğunluk ve durmakla ilgilidir. Henüz gören veya bir bölgede gören var mı bilmiyorum. Kesinlikle olabilir ama. Adam adama savunmadan çok bir duruşu simgeliyor.”

MART MADNESS 2018: Duke ve Syracuse eşleşmesi, seçim, tahminler

Rakibin Cuma gecesi 2 numaralı seribaşı Duke – 11 numaralı seribaşı Syracuse – tamamen bölge savunmasını kullanmaya kararlı olması şaşırtıcı değil. Jim Boeheim 52 yaşından beri böyle. Bu sefer 73 yaşında olacak.

Alakalı haberler

Mart Çılgınlığı 2018: İlk 16 Sıralaması #FaganJinx üzüntüsü

Duke üniforması giyen oyuncuların bir bölgede sıraya dizildiğini görmek birçok kişi için hala sarsıcı oluyor. Bir zamanlar Dük ambleminin kendisinin – ortada altı kenarlı elmas şekli olan veya üst üste Şeytan başı olanın – adam adama savunmayı sembolize ettiği bir zaman vardı. Herhangi bir Mike Krzyzewski takımının DNA’sının bir parçasıydı.

O ve ekibi, Grant Hill, Brian Davis ve Tony Lang gibi uzun ve hızlı sporcuları işe aldı ve bu adamlar kanatları o kadar fazla oynadılar ki, rakipler hücumlarını başlatmak için pas bile yapamadılar. Setlerini çalıştıramadılar.

Ancak Krzyzewski’nin, her zaman tercih ettiği şeyi değil, bu ekibin ihtiyaç duyduğu şeyi yapma yaklaşımı konusunda yeterince esnek olması Krzyzewski’nin takdiriydi. Elbette yeni değil; J.J. sırasında adam savunmasını farklı oynadı. Redick yıllarında ya da 2010’da daha büyük bir ön saha ve daha az patlayıcı hücumla şampiyonluğu kazandığında. Elindeki yeteneğe uyum sağlamak için hücumunu her zaman değiştirmeye istekli olmuştur.

DeCOURCY: Duke birinci sınıf öğrencileri, veterinerlerin acı verici, yıl boyu tatlı bir rahatlama için beklemelerini atlatmasına yardımcı oluyor

Yine de, her şeyi belirli bir şekilde oynamayı tercih eden, “inanmadıkları” için bir bölgede oynamayı reddeden veya çok geç olana kadar rakibe baskı yapmayan mükemmel kolej basketbolu koçları var. Bu adamların çoğu Cuma günü evde bu adamların her birini 40 dakika boyunca koçluk bölgesini izleyecek.

Duke yardımcı baş antrenörü Jeff Capel, Sporting News’e verdiği demeçte, “Bence karar verdiğimiz Carolina’daki Carolina maçından sonraydı.” “Oturup takımımız hakkında konuşuyorduk ve bakın, iyi bir savunma takımı değildik. Herkes bunun hakkında yazdı, ama biz bunu biliyorduk – hatta herkes yazıp şaka yapmadan ve hakkında konuşmadan önce.

Şu sonuca vardık, o ana kadarki en iyi galibiyetimize bakarsanız, çoğunluk bölgesi oynadık. Bu muhtemelen bizim için en iyi şey, çünkü tüm takımlar bizi bir milyon top ekranına koyuyordu, potadan büyüklerimizi alıyorlardı.”

Duke, 2015’te bir defansif müdahaleye ihtiyaç duyduğunda, koçluk ekibi, Justise Winslow’u küçük boyutlu bir uzun forvet olarak kurarak gerekli iyileştirmeyi başardı. Amile Jefferson’da mükemmel bir defans oyuncusunun yerine geçiyorlardı, ancak Jahlil Okafor için daha dinamik bir ön saha partnerine ihtiyaçları vardı.

DAHA: Kansas – Clemson eşleşmesi, seçim, tahminler

Normal sezonda topa sahip olma başına sadece yedi rakibi .90 puanın altında tuttuktan sonra, bunu art arda beş NCAA Turnuvası maçında yaptılar. KenPom.com’daki savunma verimliliği sıralamaları, Wisconsin’e karşı kazanılan zaferin ardından turnuva 12. numaraya başlarken 57. sıradan düştü.

Böyle bir manevra bu yıl onlar için mümkündü, ancak bu, takımın iki piyango uzun adamından birini temel kadrodan çıkarmak anlamına gelebilirdi. Hangisini çok yetenekli Javin DeLaurier lehine yedeklerdiniz: pivot Wendell Clark mı yoksa uzun forvet Marvin Bagley mi?

Oh, ve bu soruda size yardımcı olmak için, Bagley’nin bir All-American Sporting birinci takımı olduğunu ve 21.2 sayı ve 11.3 ribaund ortalamaları olduğunu ve Carter’ın All-ACC ikinci takımı seçildi ve 13.6 sayı ve 9.2 ortalamaları olduğunu hatırlatmamıza izin verin. ribaund.

Evet, bu doğru: Cevap ikisi de değil.

BENDER: Louisville için, Chris Mack ya da büstü

Doğru cevap stratejik bir değişiklikti. Ve işe yaradı. Ocak ayı başlarında savunma verimliliğinde 105. olan bir takım şimdi 9. sırada yer alıyor.

“Birinci sınıf öğrencilerine güvendiğinizde – ve bu yıl daha fazla; dört – savunma yapmak için ne kadar zor olduğunuzu, ne kadar konsantre olmanız gerektiğini, odaklanmanız gerektiğini anlamalarını sağlamak zor. Ve asıl mesele konuşmak, ”dedi Capel. “Bilmiyorlar. Ne kadar öğretmeye çalışırsanız ve onlar deneyim kazanırsa, konferans oyununda savaşın sıcağında olduğunuzda durum farklıdır.”

Devils, 8 Şubat’ta Kuzey Carolina’ya rakip olmak için 82 puan kaybetti. Daha önceki maçta, 81’e 500’ün altındaki bir St. John’un takımına izin vermişlerdi. Bölgeye geçişten bu yana, yalnızca bir takım 70’ten fazla puan aldı.