Gareth’in bu kulüpte ne yaptığını biliyorum ve kimse bunu elinden almayacak

Daha fazla bilgi

Premier Lig’in büyük hediyesi

Gabriel Jesús ve Kyle Walker’ın koronavirüs testi pozitif çıktı

Evin etrafında dolaşmanın ‘Noel’in Ertesi Günü’

İngilizlerin fırsatı, Leicester’ın konuya koyduğu çılgın hızı durdurdu. Solskjaer bir hamle yaptı ve değişiklikler yürürlüğe girdi. Cavani onu uzaya gönderdi ve Bruno Fernandes her zamanki gibi kurtarmaya geldi. Her şey yolunda görünüyordu ama Rodgers’ın kolunda hâlâ bir ası vardı. Kravat Vardy’ye beş dakika sürmeyen Azoye çıktı. İlk seferde ve içeride. Tenerife’li adam maçın sonunu oynadı.

Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, sezonun başında Eden Hazard ile herhangi bir risk almayacağını ve Belçikalı’nın o bitene kadar oynamayacağını garanti etti. "yüzde yüz" Ve olmadan "güçlük yok" ameliyat edilen ayak bileği üzerinde.

09/19/2020

17: 31’de CEST

EFE

Konular

Zinedine Zidane

Hazard, Real Madrid ile sezonun başlangıcını kaçırıyor. Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City’ye karşı takıma yardım etmeye çalışarak sonuncuyu kovdu ve tatil zamanında sağ bileğinin sonuçlarını ödemeye başladı. İki maçta bir dakika bile oynamadan doğrudan takımıyla döndükten sonra, Madrid spor şehrine geldiğinden beri kenarda çalıştı.

"Tam olarak söyleyemem ama o daha iyi ve bizim istediğimiz, ilk istediğimiz, yüzde yüz olması ve rahatsızlık duymaması."Zidane bir basın toplantısında güvence verdi.

Madrid koçu şu anda Hazard’ın dönüşü için risk almayacaklarını, böylece gerçekleştiğinde en iyi versiyonlarını görebileceklerini açıkça belirtti. "Zamanımız var, bir sezona başlıyoruz ve ihtiyacın olan şey yüzde 120’de olmak ve daha fazlası değil. Sizi buna hazırlayacağız".

Fransız teknik direktör, İspanyol takımıyla antrenman sırasında ameliyat edilen dizinde ödem yaşayan Marco Asensio’nun durumunu da değerlendirdi ve ilk lig maçını kaçıracak.

"Sakatlıktan daha iyi, iyi antrenman yapıyor, şu anda milli takımla korktuktan sonra normal bir süreçte ama daha iyi. Tedbirliyiz ve yavaş yavaş, normal eğitime hazır olduğunda bize geri dönecek.".

Bale hakkında, spor kentine veda ederken oyuncuyla konuşmadığını itiraf eden Zidane, kulüpteki kariyerini övdü, ancak vedalaşmasının sebebini kendisi için belirterek ima etti. "en önemli" bu onların oyuncuları mı "rekabet etmek".

"Bale ile hiç sorun yaşamadım ve o hiç kilo almadı. Her şey olduğu gibi, zorluklar yaşadık ve her zaman olabilecek çeşitli şeyler nedeniyle olması gerektiği gibi oynamadı; ama benden bir yük almasına gerek yok çünkü benim konumum böyle ve Gareth değilse başka bir tane, çünkü 25 oyuncum var. En önemli şey rekabet etmeleri, oyuncularımdan istediğim şey bu", iddia etti.

Bale hakkında medyadan Zidane’ye aktarılan ve Galli’nin tavrı hakkında bir şikayet mesajı bıraktığı altı sorudaki tek cevap buydu. Fransız koç, oyuncuya güvenmeyi bırakmasının nedenlerini açıklamadı ve Real Madrid’de geçirdiği zamanı övdü.

"Öyle değil"Bale’in Zidane yüzünden ayrılıp ayrılmayacağı sorulduğunda dedi superbetin şikayet. "Beni rahatsız etsin ya da etmesin bunun en az söylendiği şey, ama öyle değil. Konu daha karmaşık. Şimdi müzakereler var, Londra’da ve söyleyebileceğim şey birbirimize karşı gelme meselesi değil çünkü hiç sorun yaşamadık"açıkladı.

"Gareth’in bu kulüpte ne yaptığını biliyorum ve kimse bunu elinden almayacak. Farklı koşullardan geçebilen şeylerdir. Şu anda imzalı değil ve daha fazlasını söyleyemem ama bazılarının istediği gibi sorunlar yaşamadık, olmadı. Hiç kimse Real Madrid’de ne yaptığını tartışmayacak ve herhangi bir değişiklik olursa ona en iyisini diliyorum."ekledi.

Zidane, Bale ile veda etmek için hiçbir zaman konuşmadığını doğruladı, "olağanüstü" Real Madrid’de "niteliklerini gösterdi" ve şu "çok kazandı" Real Madrid’de, ancak Tottenham pasını hiçbir zaman kapatmadı. "Şu anda o bizim oyuncumuz çünkü sorunun kapatılması gerekiyor ve mantıklı olmayan şeyler hakkında konuşmayacağım", dedim.

Real Madrid’de Tehlike için görüntü yıkama kampanyası

Bale yaralı olarak Londra’ya geldi!

"Oyuncu olduğunu, Real Madrid’de yedi yılda ne yaptığını biliyoruz ve şimdi de yapmak istediği şey bu. Kaldığına pişman olduğumuzu sanmıyorum, hayat böyle, bir şeyleri kabul etmek zorundasın ve eğer kalırsa bir şey için. Şimdi yine bu konudayız ve en önemli şey oyuncunun ne yapmak istediği. Benim fikrim aynı, kulüp ve oyuncuyla her zamanki gibi şeyler yapmak. Sonunda seçen futbolcudur", mahkum etti. 

Kolombiyalı oyuncu James Rodríguez, Arjantin kulübü Banfield tarafından Perşembe günü açıklandığı üzere, 21 yaşından küçükken kadrosunun bir parçası olan orta saha oyuncusu için antrenman ücreti almayan Everton için bu yaz Real Madrid’den ücretsiz transferle ayrıldı.

18.09.2020

Saat 08: 17’de CEST

AVRUPA BASIN

Konular

James Rodriguez

"Transfer bedelsiz bir oyuncuymuş gibi yapıldı. Her iki kulübe de ilgili istişareler yapıldı ve maalesef Banfield’in dayanışma mekanizması için para almayacağını doğruladılar.", Banfield saymanı Ignacio Uzquiza’yı belirtti.

Arjantin kulübü, FIFA’nın sözde dayanışma mekanizmasından yararlanmak için transfer tutarını beklemede kaldı, ancak Banfield, transferin ücretsiz olduğunu onayladıktan sonra tek bir avrodan tükenecek. Ne Real Madrid ne de Everton o zamanki operasyonun rakamlarını söylemedi.

James: "Plan, uzun vadeli unvanlar kazanmaktır"

James Rodríguez, 2014 yılında Monako’dan 80 milyon Euro’ya Real Madrid’e geldi ve İtalyan Carlo Ancelotti’yi Bayern’de yönettikten sonra tekrar ‘Toffees’ ile koçu olacak. Bu altı sezon boyunca, Zinédine Zidane’yi ikna edemedi ve Bayern Münih’te (2017-18 ve 2018-19) ödünç verilen iki kurs oynadı.

Ancelotti: "James kalitesini Premier Lig’de gösterecek"

Yetkili: James Rodríguez Everton için imza attı

Ancelotti: James kalitesini Premier Lig’de gösterecek | Efe

Isco Alarcón, Eden Hazard, Marco Asensio, Militao’nun yokluğunu doğrulayan bir seansta Real Sociedad’a karşı Reale Arena’da ilk lig maçına çıkmadan önce Real Madrid spor kentindeki son antrenman seansında grup dinamiklerine geri döndü. , Lucas Vázquez ve Mariano Díaz.

09/19/2020

23: 51’de CEST

EFE

Konular

Isco Alarcon

Real Madrid’in 2020/21 sezonundaki galasından birkaç saat sonra Zinedine Zidane, spor kentinde tamamlanan sezon öncesi ilk günlerde yapılan burkulan ayak bileğinden iki hafta sonra, Isco Alarcón’u ritim eksikliği ile kurtardı.

Isco’nun gruba dönüşü, tesislerde Gareth Bale olmadan antrenman yapan, Londra’daki Tottenham’a kredisinin son sınırlarını kapatan ve Belçikalı Eden Hazard Marco’nun yokluğuyla Real Madrid’de sabahın iyi haberi oldu. Asensio, Brezilyalı Militao, Lucas Vázquez ve Mariano Díaz.

Militao, Real Madrid’in Getafe ile oynadığı antrenman maçında kas sorunu yaşadı ve San Sebastián’da oynayacak. Fizyoterapistleri tedavi eden ve özel iyileşme çalışmaları yapan tesislerde kaldı.

Zidane’de Tehlike Yok "yüzde yüz olana kadar"

Real Sociedad ile karşılaşmadan önce Zidane’nin basın toplantısını canlı takip edin

Hazard, Marco Asensio ve Lucas Vázquez sahada tek başlarına çalışırken, Mariano bademcik iltihabı ameliyatından sonra hala dışarıda. Norveçli Martin Odegaard, geçen yıl evinde oynayabilecek koşullarda, tamamen normal bir şekilde haftayı kapattı ve Sırp Luka Joviç, Zidane uygun gördüğü takdirde çağrıya girmesine engel olmayacak bazı rahatsızlıkların üstesinden geldi.

Bir Real Madrid oyuncusu olan Luka Modric, Gareth Bale’in ne yapmak istediğini anlaması gerektiğine ve yetişkin bir adam olarak kendisi için neyin en iyi olduğuna nasıl karar vereceğini bilmek zorunda olduğuna inanıyor. Hırvat, biyografisinin yayınlanması vesilesiyle The Times gazetesine röportaj verdi ve Galli’nin Real Madrid’deki durumu hakkında konuştu.

09/10/2020

17: 03’te açık CEST

EFE

Konular

Luka modric Gareth Bale

"Yaklaşık 12 yıldır birlikte oynuyoruz ve bu hem kendisi hem de kulüp için zor bir durum. Gareth’in ne yapmak istediğini bilmesi gerekiyor. O yetişkin bir adam ve onun için en iyisinin ne olduğuna karar vermesi gerekiyor", dedi 2018 Ballon d’Or galibi.

"Burada mutlu musun yoksa yeni bir şey mi denemek istersin? Benim için hala iyi bir oyuncu ve futbola sunabileceği çok şey var. Sadece ona bağlı ve aç olup olmadığı ve devam etmek istiyor. Sanırım ona sahip ve durumu bitse veya devam etse bile, yine de önemli bir oyuncu olabilir."Modric eklendi.

Oyun kurucuya ayrıca Bale ile golf oynamaya gidip gitmediği soruldu ve evet, birkaç yıl önce ve kötü bir sonla açıklandı.

"Üç yıl önce sezon öncesi boş bir öğleden sonra geçirdik. Detroit veya Michigan’daydık ve beni aradı ve oynamak isteyip istemediğimi sordu. Hayır dedim ama ısrar etti ve bana öğreteceğini söyledi. Onunla gittim ve korkunçtu. Asla daha fazla. Çok kötü bir öğretmendi. Belki de bana çok kötü öğretti ve bu yüzden tekrar denemedim"Modric güldü.

Ayrıca Modric, 2012’de Real Madrid’e transferinden ve o sırada Tottenham Hotspur’un sahibi Daniel Levy ile olan ilişkisinden bahsetti.

"Sözünü tuttu (Madrid’in gitmesine izin verme), ama çok geçti ve çok sinir bozucuydu. İki kez valizimi hazırladım ve fikrimi değiştirdiğimde neredeyse havaalanındaydı. Kulübün çıkarları için savaşıyordu.