Voor bondage-spellen heeft Christian Gray touw gekocht, maar we adviseren je niet. Ten eerste is het te vroeg voor u om door te gaan naar moeilijke richtingen zonder de basis onder de knie te krijgen. Ten tweede zijn de touwen erg moeilijk en hard, er bestaat altijd het gevaar dat je te veel aanspant en de bloedstroom bekneld raakt, dus kies iets eenvoudigers. De gebruikelijke tape van de ijzerhandel is redelijk geschikt.
Je zult in staat zijn om de bondage

te markeren en een spel van terughoudendheid te spelen. Een andere optie is om de ogen van je partner te bedekken met plakband, waardoor hij zich moet concentreren op de sensaties en geluiden, en niet op wat hij ziet.

latex handschoenen

Ze kosten 3 kopeken, maar hoeveel interessante en spannende verenigingen kunnen ze geven! Natuurlijk een onmisbaar attribuut voor elke onderneming met betrekking tot medische rollenspellen. In wie je ook verandert: een flirterige verpleegster of een strenge huisarts, latexhandschoenen zijn een must.
Stel je eens voor hoe alles in hem krimpt als je ze met een karakteristiek geluid op je handen strekt.

Halsband

Misschien wil je meer in klassieke BDSM gaan? Nauwkeuriger, in zijn DS-kant. DS staat voor “dominant” en “onderdanig”. Om de juiste stemming te creëren, kunt u een gewone hondenhalsband gebruiken. Indiening plus brutaliteit!

Kwastje of veertje

Maar als je iets malser wilt, neem dan zachte kwastjes of veren en strijk glad, streel en kus dan. De meest gevoelige plekken op zijn lichaam zullen je dankbaar zijn als je erop leert “tekenen” met natte borstels. Als je wilt, kun je speciale voedselverven gebruiken om op het lichaam te tekenen.

Sokken

Meestal achter hen en loop ver weg, ze zijn altijd bij de hand. Gewoon schoon. Wetenschappers uit Nederland kwamen tot de conclusie dat mannen en vrouwen die sokken verlieten tijdens seks op zichzelf, die sterkere orgasmes hebben ervaren dan hun ‘vuurloze’ partners. Maar het ding is dat de manieren niet precies zijn bevroren en je hoeft niet na te denken over hoe je de koude hakken kunt verwarmen.

Paraffine kaars

Wasspel is de richting van BDSM wanneer “bovenste” van een kaars druipt naar naaktgebieden van de huid van zijn “lagere”: buik, borst, zelfs intieme delen van het lichaam. In de vlucht “Wax” is afkoelen en is de huid al warm en niet heet.
Neem alleen paraffine kaarsen. Herinner je de schoolcursus van de natuurkunde. De betekenis van zo’n spel is om tijdens de vlucht te worden gekoeld. Het smeltpunt in was is aanzienlijk hoger dan de paraffine. Paraffine heeft ook het laagste smeltpunt. Kerk- en bestekkaarsen kunnen brandwonden en een allergische reactie veroorzaken, maar het gevaarlijkste – bijenwas. Paraffinekaarsen zijn de eenvoudigste en goedkoopste, bovendien besparen ze je portemonnee. En wat je ermee kunt, lees je hier.