Bu yüzden Erivan programı, kırmızı finansman alanıyla ilgili olarak kaçırılmaması gereken metropol alanları düşündüğümüz yerden yere kentsel alanda önerilerde bulunma eğilimindedir. Ayrıca, üyelik hükümeti, ücret prosedürleri, güvenlik önlemleri ve sorun çözme bilgileri gibi kapsamlı bir konu listesiyle ilgilenen SSS web sayfasını da ziyaret edebilirsiniz. İster internet ruletinde, ister canlı kumarhanede, ister video pokerde veya diğer başlıklarda oynayın, oyunlarımızın onur-karlı uygulama organizasyonu tarafından desteklendiğinden emin olabilirsiniz. Hakob’un takipçilerinden biri değilseniz, hemen yeni trene binmek isteyeceksiniz. Siyah beyaz portre fotoğraflarıyla tanınan ve ışıkların dışında başka dünyalardan fotoğraflar çekmek için kullanan, fotoğraf çekmeyi birini ve Erivan’a uydurduğu diğer karakterleri araştırmanın bir yolu olarak kullanıyor.

Şehrin en iyi konaklama yerini arayanlar için Erivan’daki Yeni Alexander Tatil Köyü’nü öneririm. Erivan’dayken genellikle zamanımın çoğunu bir sonraki katta geçiririm ve bu benim kişisel Erivan seyahat planımın önemli bir unsuru olacaktır. Java 23’te bir kahve içtikten sonra.5, tünelden geçin böylece Hrazdan Geçidi’ne ulaşabilirsiniz.

Nehrin muhteşem olması ve Erivan’ın bir parçası olması nedeniyle bölgeyi seviyorum, kesinlikle çok az insan seyahatlerinde size yardımcı olmak için zahmet ediyor. Ailede kavuruyorlar ve sulu kahve sunmanın yanı sıra değerli mücevherlere sahipler. Küçük bir lokanta olmasına rağmen güler yüzlü müşteri hizmetleri bunu telafi ediyor. Saryan’a yakın sevdiğim birkaç yer daha var: Depo Alcohol & More (örneğin şık iç mekanlar ve uzman içecekler sunan ve size destek hizmeti sunan farklı bir kulüp) ve DOM by Inclusion. Saryan Otoyolu’nda eğlenceli bir gece geçirmek isteyenler için genellikle uğramaya değer yerler.

Pinco oyunu

Eğer basit bir günlük gezi arıyorsanız, Erivan’a yakın bir yerel olan ve Ermenistan’dan uzaktaki yepyeni ‘Vatikan’ olarak kabul edilen Echmiadzin’i ziyaret etme fırsatını kaçırmayın. İkinci Kat, iddia ettiği gibi, 2. kattaki bir pub’dır. O, harika bir avokado salatası ve sağlıklı çorbalar… ve ayrıca inanılmaz şaraplar ve ayrıca tüm çevre, Erivan’da ziyaret edebileceğiniz diğer birçok şehir merkezine benzemiyor. 2013’te bir veya iki kez Ermenistan’a gitmeye karar verdik ve her zaman kendimi finanse etmek için mükemmel bir sigortam vardı.

Yakınlarda bir oyun alanı bulacaksınız ve dinlenmek için güzel bir yer ve insanlar aksi takdirde bir fincan kahvenin tadını çıkarıyorlar. Ayrıca, Erivan’daki önerilen yemeklerden biri olan Sherep Eatery var, burada lavaşın yapıldığını görebilir ve lezzetli bir şekilde ilerici Ermeni yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Yakından Republic Rectangular’a yardımcı olmak için, Erivan’a bu programdaki 2 günden daha uzun süre bağlı kalmak isterseniz sayısını artırabileceğiniz birkaç yemek, bar veya başka organizasyon olduğunu keşfedin.

Epicure benim neredeyse en sevdiğim diğer takılma yerim ve neyse ki içeride sigara Pinco oyunu içilmesine izin vermiyorlar. Bu kafede çalışıyoruz ve yemek yeme eğilimindeyiz ancak akşamın ilerleyen saatlerinde de kalıyorum. Bu bilgilendirici rehber Ermeni yemekleri konusunda büyük olabilir ancak ülkenin en yeni mutfağını gerçekten seviyorum.

En yeni Sovyet kanalı ilgi çekici ve sizi Saryan’ın altından en yeni geçide götürme eğiliminde, burada harika bir Sovyet dönemi Halk Tren İstasyonu, yepyeni Hrazdan Arenası ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Çok havalı olan Eight18N adlı yeni açılan başka bir kulüp var. Onları kendi dışarı çıkıp içki içme yerim yaptığım için, gecelerden çok iyi vakit geçiriyorum. Belki de gördüğümüz en kasvetli şeylerden biri, ancak Ermenilerin hala bölgelere nasıl para harcadıklarını görmek gerçekten şaşırtıcı.

Erivan’da İki Gün Seyahat Programı – Ermenistan’ın Kızıl Kentine İlk Kez Gidenlerin Rehberi: Pinco oyunu

Pinco oyunu

Şımarık yapısal modellerden ve sevimli sanatsal parçalardan oluşan iyi bir rüya teklifi, Tata’nın bitki çekirdeğine olan aşkına aşık olmanızı sağlar ve derinlemesine açıklama yapabilirsiniz. David’in Instagram teklifi ayrıca soyut bir düzene sahip olan ve doğaüstü üst tonlara sahip klişelerden uzaklara bir pencere sunar. Heyecanlı ve ilgili insanları harika Ermenistan ülkesine götürme tutkusu olan seyahat blog yazarı.

Erivan’ın her yerinde kahve içmek için en sevdiğim yer Coffee 23.5.Daha sıcak günlerde, yanlarında çekici bir terasları var ve muhtemelen akşam yemeklerini tamamlayacak rahat, gerçek zamanlı şarkılar da var. İçerisi genellikle sizi bir fon kentsel alanından çıkarır ve sessiz, sakin bir ruh haline sokabilir. Şimdi, muhtemelen Erivan’daki en sessiz köşelerden biridir ve buraya gitmediğinizde bir şey yapabilirsiniz. Soykırım Anma Günü aslında 24 Nisan’dır ve eğer biri Erivan’a gelecek olursa, kesinlikle tüm gün buraya gelin. Yerliler ve ülkenin dört bir yanından gelen diğer insanlar genellikle bitki satın alır ve unutulmuş yaşam tarzına saygı göstermek için onu yere bırakabilirsiniz.

Twist Kumarhanesinde internet oyun hissini sorumlu bir şekilde yaşayın ve bunu kendi ortamınızda yapabilirsiniz. Tata’nın nefes kesici fotoğrafçılığı, Erivan’daki kadınlıktan yumuşak, pastel tonlu bir açı deniyor ve Doğu arasında kadınlığı taramak için daha yumuşak bir görsel kelime dağarcığı öneriyor. Erivan, Tiflis ve Moskova arasında her yerde uçarak, ülkeyi iyi bir rüya gibi lensle fotoğraflıyor ve 90’ların gençlik filmi nostaljisiyle aşılanmış fotoğrafları tasvir edebilirsiniz.

Pinco oyunu

Bu, özlü bir şekilde kalıcı olarak yakalamamız gereken ve hayat deneyimimizi başkalarının görmesi ve kendimiz için çerçeveleyebileceğiniz bir ifadedir. Erivan’daki kişisel favorim, şehir merkezinin biraz ötesinde, istismardan gelen aile tarafından sahiplenilen bir yer olan Büyük Hostel’dir. Yeni Ermeni kırsalını noktalayan birçok kilise ve manastır göreceksiniz, ancak onları yeni Erivan kentsel alanı kardiyosunu doldurmuş halde bulamazsınız, bu kesin.

Sanırım Erivan’da sadece iki gün geçirmek kendinize büyük bir kötülük yapmak oldu, yine de bu iki ayda kentsel alanınızın gerçek bir tercihini bulabilirsiniz.

PinCo Mobil Versiyon veya PinCo Kumarhane ücretleri İndirin

Hangi cami 1700’lerin ortalarına kadar uzanıyor ve o zamandan beri biraz tarihe sahip. 20 Ocak 1933’te ortaya çıkan yepyeni sade gri bina, yığınla açık hava kafesi ve çoğunlukla çevre dostu oda ile çevrilidir. Genellikle yepyeni Opera güçlendirmesinin etrafında bir şeyler oluyor, bu yüzden ziyaret etmek için harika bir yer ekliyorlar. En iyi ana Moskova Filmleri, en üstte keşfedilen en yeni su çeşmesidir. Erivan’da başka bir gün geçirmek için kontrol listenize kolayca uygun fiyatlı bir kafeterya eklemek isteyenler için, Vernissage’ın yanında Lezzetli Zaman’da kalabilir ve özellikle şehrin en iyi kafeterya yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz (sadece dolar).

Arkadaşım buradaydı, bu yüzden bir gün odalarına gittik ve hemen orada yaşamayı çok seveceğimi fark ettim, gerçekten Erivan’da kendi dairem yoktu. Kalabalık çok genç değil, alışılmadık ve muhtemelen burada yeni biriyle tanışabilirsiniz. Erivan Pandok, Erivan’da sürekli kalabalık olan (gelecekte de yapabilen kişiler için rezervasyon yaptırmanızı öneririm!) ve muhteşem bir çözüm sunan bir kafe veya restorandır. Çoğu insan bunun Gürcü yemeğini ne kadar sevdiğinden bahsediyor, ancak benim için daha ağır ve lezzetine rağmen sürekli tüketmemiz kolay değil. Erivan’daki en nadir evlerden biri muhtemelen Rossiya Alışveriş Merkezi’ni deneyin, muhtemelen gerçekten dikkatinizi çekecek en tuhaf çatılardan birine sahip bir bina. Eskiden tiyatro olan Rossiya Alışveriş Merkezi, 1968’den 1975’e kadar uzanan bir süre içerisinde Ermeni mimarlar Spartak Khachikyan, Hrachik Poghosyan ve Artur Tarkhanyan tarafından kurulmuştur.

Pinco oyunu

Yatak odasından vahşi bakış açıları satın almalısınız ve her şeyin temiz, yerleşik ve mantıklı olduğunu göreceksiniz. Erivan’da herkesin bütçesine uygun çeşitli konaklama yerleri ve daireler bulacaksınız. İşte Ermeni bölgesindeki tercihlerim ve bunlardan birinde kalmanızı önerebileceğim biri var. Görmek için en sevdiğim diğer şehir merkezleri arasında Couples’ Playground, Mother Armenia, New Botanical Gardens ve Kond yer alıyor. Kond’a dahil olanlar, bir şeyler içmek veya yemek yemek için Kond Home’u ziyaret etmeyi ihmal etmeyin. Erivan’da gidilecek şehirlerin yer aldığı yüzeyi yeni geçtik ve Erivan’da iki günden fazla zamanınız varsa keşfedebileceğiniz sayısız başka yer var.

Ermenistan için Seyahat Sigortası Nasıl İstersiniz?

Hala itibar şimdi ve filmleri tutabilirsiniz, en yeni filmler Erivan’da ünlü bir ilgiyi deneyin, Erivan’da en az 2 gününüz varsa atlayamayacağınız mükemmel bir şey. Bölgesel ‘nin yanı sıra Mirzoyan Kütüphanesi, tarihi bir Ermeni binasında bulunan harika ve fark edilmeyen bir restoran. Yepyeni meydan, Marriott Resorts, Ermenistan’ın tarihi sanat galerisi veya diğer hükümet yapıları gibi dört ünlü evin ortasındadır. Beni 2013’te takip ettiyseniz, geçmişte Erivan’a yaptığım ilk seyahatin beni Kafkasya’nın küçük ülkesine aşık olmaya zorladığının farkında olacaksınız. Bu, Ermenistan’daki temel durağınıza girenler için mükemmel bir Erivan güzergahıdır, kesinlikle dünyadaki en sevdiğim şehir merkezleridir.

Çok, Temurnots’u başkalarına tavsiye edebildiğimde çok başım dönüyor çünkü bundan sonra daha yüksek anılarım var. Yeni Spendiaryan koridoru, birinci basamak, 200 sandalyeye sahip coşkulu bir opera ve dans salonu deneyin. Ermenistan’dan uzaklaşmak için bir şey almanız gereken yer, Cumhuriyet Dikdörtgeni’nin yanında seksenlerin ortalarından kalma devasa bir açık hava alanı olan Vernissage’dir. Kayısılar çiçek açmışsa veya sonbahar yaprakları yere serilmişse, en yeni Ermeni finansının sokaklarında yürürken eşit derecede çarpıcı hiçbir şey bulamazsınız. Ucuz, kısa ve yolculuk boyunca sürekli olarak biriyle tanışıyorum (ve genellikle beni yolculuk için sulu, topluluk parasına götürüyorlar ki belki de geri çevrilemem). Zvartnots Havaalanı terminalinde uçabilirsiniz, pahalı ve korkunç uçuş olanaklarına sahip hoş ve ilerici bir havaalanı (şimdilik… umutlarım en yüksektedir).

Hangi liste en iyi kafelerden, yemeklerden, tavernalardan bazılarını bulundurma eğilimindedir ve Erivan’da çok az değer verdiğimiz ve gözden kaçırdığınız bir yer olabilir. Oradan, Saryan’ın diğer tarafına gitmenizi ve şehirdeki en sevdiğim yerlerden biri olan ünlü bir şarap restoranı olan Inside Vino’ya gitmenizi öneririm. Menülerinde sunacakları çok şey var ve ayrıca diğer bazı kasabalara kıyasla maliyeti harika. Elbette Ermenistan’ın yeşil finans alanındaki son büfe için Erivan Pandok’a manevra yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Yerevan’daki zamanınıza başlamak için ziyaret etmeniz gereken lezzetli kahvelerinden birini yakalamanızı öneririm.

Pinco oyunu

Benim Erivan’da içki içmek için ziyaret etmek için en sevdiğim iki kasaba Epicure. İki bar/yemek kesinlikle birbirinize vurmak için değil, bir sorun olmaktan çok.Daha ‘uluslararası’ bir seçeneğe ihtiyacınız varsa, buradaki akşam yemeğinden yararlanın… ya da etrafta popüler bir alışveriş yolu olan Northern Path’in bir sonucu olarak doğrudan Tsirani-House’u bulun ve şimdi özel lezzetli Ermeni yemeklerine sahip olun. Saryan Yolu, etraftaki en sevdiğim cadde olarak kabul edilir ve Erivan’da 2 gününüzde kesinlikle ziyaret etmeniz gereken bir yerdir. Erivan’ın son derece fotojenik metropol alanları arasında şehir merkezinde bulunan Mavi Cami yer alır.

Hangi çevrimiçi kumarhane hoş bir ek bonus sunuyor?

Erivan’daki ilk gününüzde, Erivan’da daha önce hiç olmadığı kadar lezzetli Ermeni yemek dünyasının tadını çıkarırken bölgenin başlıca ve en çok tercih edilen yerlerini ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Erivan’daki ikinci çıkışınız için, şehirdeki en sevdiğim yerlerden bazılarını kontrol etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Kumarhane çevrimiçi oyunlarını oynadıktan sonraki diğer promosyonlar, çevrimiçi kumarhanede gerçek para bahislerine sahip olmak için puan kazanabileceğiniz ve teşvik kredilerine sahip olmak için takas edilebilecek bir destek programı olma eğilimindedir. Ayrıca, benzersiz onurları kazanma potansiyeline sahip Bonus Tekerleği’ne bir dönüş ve çevrimiçi kumarhane üyeliğinize giriş yaptığınız gün boyunca geçerli olan günlük bir uyum bonusu da var. Buna ek olarak, karşılama teklifinin alanında, ayrıca en iyi internet kumarhanesi gerçek para limanlarından birinde her gün on dönüş alacaksınız, bunlar 1 milyonluk sabit bir ikramiyeye sahiptir – bu tür dönüşler genellikle ilk koyduğunuz yerde uyarır.

Ancak, kesinlikle yepyeni anıta manevra yapmanızı ve en yeni Soykırım hakkında biraz daha fazla şey keşfetmenizi şiddetle tavsiye ediyorum çünkü bu, en yeni arka plan ve ülkenin bugünkü durumu üzerinde dramatik bir etki yaratıyor. Taze Cascades’ı çevreleyen birçok farklı kafe ve yukarıda listelenen Temurnots gibi çok sayıda aşırı yemek mekanı var ve sulu içecekler ve inanılmaz Tay yemekleri sunan çok iyi bir yer olan Drink Republic’i bulacaksınız.Ama ben baharı severim ve siz de Erivan’da sonbaharı sevebilirsiniz, bu yüzden kendi 12 ayınız arasından bir seçim yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Bu yüzden Erivan programı, bölgenin en popüler alanlarından bazılarını en sevdiğim şehirlerden birçoğuyla, yemek, barlar veya Erivan’da meraklı ziyaretçilere sahip olmak için yapabileceğiniz diğer şeylerle karıştırma eğilimindedir. Güvenli ve daha güvenli bir ortamda çeşitli kumar oyunlarının ve promosyonların tadını çıkarın. Birçok gelişmiş bağlantı noktası, canlı çevrimiçi casino oyunları, blackjack ve rulet varyasyonları sunuyoruz.

Erivan seyahat planınız için ek yöntemleriniz varsa, onu aşağıdaki ifadelerden heyecanlandırın! Şehirde yapabileceğiniz en sevdiğiniz aktivitelerin tam olarak ne olduğuna dikkat etmek isterim! Benim kişisel olarak en sevdiğim konu, Erivan’ın aşırı gün batımlarını izlemek için sağlam bir yer olması. Yeni 14. Kat Tatil Köyü’nün şehirde kalmak için en iyi şehirlerden biri olduğuna inanıyorum.

Pinco oyunu

Cumhuriyet Meydanı muhtemelen Erivan’daki en yaygın manzaralardan biridir ve ayrıca şehirdeki günleriniz boyunca sürekli olarak gireceğiniz bir yerdir. Büyük ve keşfedebileceğiniz dikdörtgen, 1924’te Alexander Tamanian tarafından tasarlanmıştır ve Erivan’daki her şeyin en yeni merkez üssü olmuştur, örneğin Ermenistan’daki 2018 Dalgası.Tam burada bir dizi tekno insanı ve kilit açmaya meyilli müzisyen, kendileri için çok sayıda bağımsızlık alanı yaratmak amacıyla, bölgedeki muhtemelen en eskilerden biri olan bir ulus içinde etkileşime girmeyi seçti. Instagram için işaretlenmiş, bana görüşten uzak bir nesne olarak sunulan kendi fotoğraflarıma bakıyorum. Claudia Rankine’den dolayı Vatandaş adlı bir kitapta, Judith Butler’ın kelimelerin neden zararlı olduğuna dair pratik soruya verdiği cevabı okuyor. Onlara söylediğinde, Butler, “Son derece bizi başka birinin yeni adresine götürüyor.

Erivan’dayken yapılması gereken en önemli şey Tsitsernakaberd’deki Ermeni Soykırımı sanat galerisine gitmektir. Yakın mesafede, yaz aylarında kentsel yaşam tarzını deneyimleyen yerlilerle dolu büyük bir su özelliği kasabası olan Kuğu Gölü yer almaktadır. Cumhuriyet Dikdörtgeni’nin yanında keşfedilen yeni Moskova Sineması, binanın doğu alanı için açık gökyüzü tiyatrosu bile olduğu için beş tiyatro salonuna sahiptir.

Şanslı olanlar için, daha iyisinden özellikle inanılmaz manzaralar elde edeceksiniz. Orada, Ermenistan’ın 20. yüzyılın başında yaşadığı yepyeni yürek parçalayıcı kayıtlar hakkında size daha fazla bilgi verebilecek kesinlikle bir sanat galerisi var. Cascades’in içinde birkaç yürüyen merdiven ve Cafesjian Sanat Müzesi adlı harika bir müze var. Taze Cascades güzel ve Erivan’daki en iyi şeylerden uzak bir şey, özellikle de Ararat’a en iyisinden bir katil bakış atarsanız (ve bu her zaman gerçekleşmez – ama gerçekleşirse genellikle yüzünüzü patlatır). Ne zaman onların düşük yemeklerine (bir anlamda Ermeni ‘tapas’ı) sadık kalsam, setten asla berbat bir yemek yemedim ve burada varsaymanın tadını çıkarıyorum çünkü nostalji gibi geri dönüş sağlıyor.Temurnotlar yeni Cascades Kompleksi’ndedir ve bu nedenle ‘Temur’un Tabağı’ adı verilen bir tarifle tanınırlar – kızarmış sosis ve derin yağda kızartılmış havuç içeren siyah renkli bir kasede desteklenen bir tarif.

Gerçekten de Gouroo’da yemek yemenizi öneririm, inanılmaz Ermeni içeceği ve maçı, salatalardan deniz ürünlerine ve çok daha fazlasına kadar doğal yemekler sunan dikkatli bir kafe.Yeni Erivan Operası şehrin en iyi bilinen evleri ve Erivan programında olmalı, sadece dışarıdan bakıyor olsanız bile (Utanç verici bir şekilde içeri girmediniz). Yakınlarda bir kahve içmek istiyorsanız, Erivan’daki en iyi kafelerden biri olan İtalyan var, harika bir kapuçino içebileceğiniz (I’yards gerçekten seçici ve bu benim kabulümü alacak).

Pinco oyunu

Yeni çılgın çatı, Ararat’a Bağlan’dan daha yüksek ve daha alçak zirveler gibi hissettirmek için yapıldı ve inşa edildi. Rossiya Filmleri, Sovyet Ortaklığı’nın karışmasından sonra terk edilmiş olarak kaldı ve bir noktada, yer bir alışveriş merkezine dönüştü. Ermenistan’ın Hristiyanlıktan uzak doğduğu yer olduğu oldukça düşünülüyor. Ancak bu katedral, tüm ülkenin en büyüğü olarak duruyor, bu nedenle Ermenistan’da ve sadece Erivan’da değil, gidilmesi önerilen şehir merkezlerinden biri. Yeni Hrazdan Nehri geçitten akıyor ve alan aslında ünlü ve Sovyet on yıllarına ait temiz bir yer.