Mo Farah, mentorunun doping suçları işleyen ana konusundan sapmayı seçti İLGİLİ MAKALELER hisseleri Ama hayır.

"

Premier Lig, 2020-21 sezonu her zamankinden daha açık göründüğü için parlak başlayan tek sezon değil. 

Andrea Pirlo, hafta sonu Derby della Madonnina’da Inter Milan’ı sersemlettikten sonra sağlam bir canlanmanın işaretlerini gösterirken, en iyi tarafını seçmeye çalışırken arka arkaya 10 Scudetto şampiyonluğu kazanma arayışı bir engelle karşılaşıyor. 

Antonio Conte’den Inter iyi yatırım yaptı ancak kötü başladı, geçen sezonun sürpriz paketleri Lazio ve Atalanta umut vaat ettiler ancak karışık servetleri vardı. 

sezonun dört açılış maçının ardından oyunun durumuna göz atıyor … 

Andrea Pirlo (R) yerleşmeye başladığında Juventus’un arka arkaya 10 Scudetto şampiyonluğu kazanma arayışı bir engelle karşılaşıyor

hisse  

Antonio Conte, Inter Milan’da mazeret bulamıyor. Avrupa Ligi ikincileri tarafından menajer olarak kalmaya ikna olduktan sonra, onun tarafı transfer pazarında istediği gibi inşa edildi.

Yazın en büyük yatırımlarından biri, Real Madrid’den 35 milyon sterlinlik bir anlaşmaya katılan Achraf Hakimi oldu. Bununla birlikte, Faslı oyuncu, dört maçta sekiz gol atan bir arka hatta defans atlamaları gösteriyor. 

Savunma, pencere sırasında arka hatlarına yapılan yoğun yatırımlara rağmen Conte’s Inter için açık bir zayıf nokta haline geliyor. Diğer savunma oyuncuları Roma’dan Aleksandr Kolarov, sol stoper rolü için fazla hücumcu olarak görülüyor ve sık sık molaya takılıyor.

Antonio Conte, Inter takımının Cumartesi günü Milan derbisini kaybetmesinin ardından bahaneleri tükeniyor

Achraf Hakimi, yaz boyunca Inter Milan için büyük bir yatırımdı ancak hiç etkilenmedi.

Hem Hakimi hem de Kolarov, Cumartesi günü AC Milan karşısında aldıkları 2-1 mağlubiyetlerinin ilk yarısında görüldü. Zlatan İbrahimoviç, Inter’in ezeli rakiplerine iki gol üstünlük sağladı. 

Geçen sezon bu kez, Conte tarafı geçen dönem açılış dört maçında üç gol yemeden kaydetti, Antonio Candreva ve Ashley Young gibi kanat-arka alanlarda istikrar sağladı.  

Şimdi, İtalyan koçunun Serie A şampiyonluk mücadelesine girmek istiyorsa savunma yapısını değiştirmesi gerekiyor.

Aleksandr Kolarov (solda), şimdiye kadar mücadele eden bir başka yeni savunma oyuncusu

Inter’den Christian Eriksen’in San Siro kulübünde yavaş yavaş flop’a dönüşmesi sorunu da var. 

Danimarkalı orta saha, yetenekli ve yavaş bir oyuncu, Conte 3-5-2 kurulumunda hızlı ve fiziksel olarak güçlü orta adamları tercih ediyor. 

28 yaşındaki oyuncu Inter’de maç saati alıyor, ancak Eriksen sahaya her girdiğinde İtalyan futbolunun temposundan muzdarip. 

Yılda 9 milyon sterlinlik bir maaşla, ağır ücret paketini haklı çıkarmıyor. 

Christian Eriksen (sağda) da bu sezon Conte yönetiminde maçlara başlamak için mücadele ediyor

1xbet mobile ios 

Andrea Pirlo’nun genç idaresi altında, Juventus hala devam eden bir çalışmadır ve Yaşlı Kadın gerçek bir taktik kimlikten muzdariptir. 

Pirlo, sorumlu olduğu ilk üç maçta Juventus dizilişini 3-5-2, 3-4-1-2 ve 3-4-3 dizilişi arasında üç kez değiştirdi. 

Juventus koçu hızlı ve amansız bir ilerici pas tarzı istiyor ancak oyuncuları bununla başa çıkmak için zaman ayırıyor.  

Andrea Pirlo, Juventus’tan sorumlu ilk üç maçta farklı dizilişlerde oynadı. 

Dahası, Pirlo, Roma ve Crotone’a karşı arka arkaya çekilişler gibi kopuk performanslara yol açan orta sahada kimin en iyi ortaklığı oluşturduğuna karar veremez. 

Yeni imza atan Weston McKennie, Fransız Adrien Rabiot ile birlikte ilk iki maça başladı, ancak rollerin savunma tarafında yer almadıkları, geçen ay Roma’ya karşı oynanan 2-2 berabere kaldı – o kadar ki, Rabiot oyundan atıldı. iki sarı kart. 

Pirlo, Crotone’a karşı 75 milyon sterlin Arthur ve Rodrigo Bentancur’u oynamayı seçti, ancak yeni orta saha çifti, Juventus’un yeni yükselen tarafa karşı 1-1 berabere kaldığı için çok daha iyi sonuç vermedi. 

Pirlo başladı sonra orta saha oyuncuları Adrien Rabiot (ortada) ve Weston McKennie (sağda)

Yeni Juventus koçu, tarafını arka arkaya 10. Serie A şampiyonluğuna yönlendirmek istiyorsa, orta sahadaki bu bariz sorunu çözmelidir. 

Pirlo’nun uğraşması gereken bir diğer konu, bu sezon Juventus’un üç lig maçında kullanılmayan bir yedek olan Paulo Dybala’ya nasıl uyum sağlayacağı. 

Geçen sezonun Serie A MVP’si, tıpkı Massimiliano Allegri’nin Torino kulübünün başındayken yaptığı gibi, yeni Juventus baş antrenörü tarafından sürgün edilme riskini taşıyor. 

Geçen yılın Serie A MVP’si Paulo Dybala (solda), Pirlo altında tek bir dakika bile oynayamadı.

Gençler Dejan Kulusevski ve hatta ham Manolo Portanova, sezonun başından beri Dybala’ya tercih edildi ve ileriye dönükün Juventus’ta beş yıllık yeni bir anlaşma imzalayıp imzalamayacağı konusunda ciddi şüphe uyandırdı. 

Bununla birlikte, Cristiano Ronaldo’nun son koronavirüs teşhisi, Arjantinli saldırganın, Dinamo Kiev ile hafta ortası Şampiyonlar Ligi çatışmasından başlayarak kadroya dönmesine izin verebilir. 

 

Rossoneri şu anda, Aston Villa ile birlikte, Avrupa’nın en iyi beş liginde, bu sezon henüz bir puan düşürmeyen iki takımdan biri.

Milan şu anda Serie A masasına liderlik ediyor ve bir şampiyonluk mücadelesinden bahsetmek biraz erken görünse de, ilk dört mücadelenin tartışılmasını gerektirecek bir durum var.  

Kulübün, bu yılın başlarında, Stefano Pioli’yi Ralf Rangenick için neredeyse değiştirdiğini düşünmek, ancak geçen sezonun sonundaki mükemmel bir form, Paolo Maldini’nin şu anki seçeneğine bağlı kalmasına neden oldu – ve bu, karşılığını veriyor.  

Derbide Inter’i yenen AC Milan, bu sezon dört galibiyetten sonra şimdi Serie A’ya liderlik ediyor.

Milan baş antrenör Stefano Piolo’yu (yukarıda) neredeyse görevden aldı ancak haklı olarak teknik direktörle kaldı

Eski Fiorentina, Inter ve Lazio menajeri, Zlatan Ibrahimovic’in ilginç karakterini idare eden en iyi adam olduğunu kanıtladı. İsveçlilere aşırı bağımlılık Milan’da bir problemdi – ama artık değil. 

İsveçli forvet, haftasonu Serie A ve Milan derbi galibiyetindeki büyük etkisini tanımlamak için çok güçlü sözler kullandı. 

Sahada koşma ve dövüş şekline bakarken 29 yaşında gibi davranan 39 yaşındaki oyuncu, ‘Milan’ın kralı yok, Milan’ın bir tanrısı var’ dedi.

AC Milan, gol için Zlatan Ibrahimovic’e (yukarıda) güveniyor ve Milan derbisinde iki gol attı

Defans oyuncusu Simon Kjaer aynı zamanda bu Milan tarafındaki en yüksek performans gösteren oyunculardan biri ve 31 yaşında olmasına rağmen Serie A’da birçok kişiyi şaşırttı. Danimarkalı merkez savunma oyuncusu güvenilir ve agresif ve Milan için arkada sakin. 

Hakan Çalhanoğlu, Pioli takımının yıldız orta saha oyuncularından biri ve aynı zamanda Avrupa futbolunda yıllarca yükselen orta saha oyuncusu olduktan sonra sahadaki liderlerden biri haline geliyor.   

Kusursuz başlangıca rağmen, şu anki Milan kadrosunun bazı olumsuz yönleri var – bunlardan biri deneyimsizlik. 

Simon Kjaer (solda) bu sezon Rossoneri için sürpriz bir yüksek performans sergiledi

Milan, genç oyuncuları maliyetleri düşürmeye teşvik ederek Arsenal’in son 15 yılda nasıl davrandığını taklit etmeye çalışırken, Pioli’nin tarafı ligdeki en düşük ortalama kadro yaşına (23,6 yıl) sahip. 

Milan, elbette, Arsene Wenger’in hükümdarlığı sırasında Emirates Stadyumu’ndaki konuları denetleyen CEO İvan Gazidis tarafından yönetiliyor.  

Yine de AC Milan kadrosundaki gençlik, bu sezon Serie A’daki şanslarına zarar verebilir.    

 

Gennaro Gattuso’nun tarafına, uluslararası aradan önce Juventus’a karşı gelmediği için 3-0 mağlubiyet ve bir puanlık kesinti verildi.

Napoli için büyük bir utanç çünkü muhtemelen Andrea Pirlo’nun Serie A şampiyonlarını yeneceklerdi. 

Güney İtalyan tarafı Maurizio Sarri yönetiminde öne çıktı, ancak Carlo Ancelotti döneminde küme düşme durumundaydı. Ancak Gattuso, 4-2-3-1 atak stili ileri oyuncularının en iyilerini ortaya çıkardığı için her iki menajerden daha iyi performans gösteriyor. 

Gennaro Gattuso (sağda), sezona iyi başladıkları için Napoli’de yeni bir dönem yaratıyor

Bu Napoli tarafı, bir zaman makinesine girmiş ve İtalyan koçunu 2018’de Chelsea’ye taşıyan ‘Sarriball’ı yeniden doğmuş gibi görünüyor. 

O zamanlar Napoli, Gonzalo Higuain ve Jose Callejon’a sahipti, şimdi Victor Osimhen ve Hirving Lozano’nun beğenileri yeni yıldız adamlar.  

Osimhen ve Lozano hafta sonu Napoli Atalanta’ya 4-1 hücum ederken oynadı ve tüm golleri ilk yarıda geldi.  

Forvet oyuncuları Victor Osimhen (solda) ve Hirving Lozano (sağda) Napoli’yi Atalanta karşısında 4-1 galibiyetle kovdu.

Arkada David Ospina savunma lideri, Kalidou Koulibaly ve Kostas Manolas ise Partenopei için güvenilir bir ortaklık. 

Bu arada Chelsea’yi dışlayan Tiemoune Bakayoko, Everton’da Ancelotti’ye katılmak için gemiden atlayan Allan için mükemmel bir yedek olduğunu kanıtlıyor.

 

Gian Piero Gasperini’nin adamları, ligin en golcüleri oldukları ve aynı zamanda Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerine ulaştıkları için geçen sezon Serie A’nın konuşmasıydı. 

Ama Napoli’nin geçen hafta sonu aldığı lanet yenilginin ardından sihir sona mı eriyor?

Hafta sonu fikstürlerinde yüzde 100’lük bir rekora sahip takımlardan biri olarak AC Milan’la orada olan Bergamo tarafı için hiç de fena değil, ancak bakılması gereken bazı endişeler var. 

Gian Piero Gasperini geçen dönem iyi bir sezonun ardından Atalanta’yı bir üst seviyeye taşımaya çalışıyor

Papu Gomez (sağda), geçen sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finalistleri için önemli bir oyuncuydu

Atalanta’nın oyuncuları, geçen dönem Avrupa topraklarının derinliklerine doğru ilerlediklerini gören ürkütücü bir sezonun ardından yorgun görünüyorlar, tılsım Papu Gomez ise şimdi 30 yaşında ve düşmeye başlayabilir. 

Bu arada, yedek kaleci Marco Sportiello, sakatlanan Pierluigi Gollini için adım atarken hataya açık olduğunu kanıtlıyor. En son hatası, Giovanni Di Lorenzo’nun erken çaprazını iddia edemediğinde, Lozano’nun açılış golü için eve dokunmasına izin verdiğinde geldi. 

Bu arada, yeni orta saha oyuncusu Fabio Depaoli şimdiye kadar bir hayal kırıklığı oldu, ancak Atalanta uzun bir dönemin ardından forvet Josip Ilicic’i geri alırken, Aleksei Miranchuk ve Sam Lammers’ın kenara gelmek için biraz zamanı var. 

 

Mart ayındaki koronavirüs boşluğundan önce Lazio, Serie A’nın en iyi takımıydı ve şok bir unvana yaklaşıyordu. 

Yine de Simone Inzaghi’nin tarafı o zamandan beri aşağı doğru bir eğri çiziyor ve şu ana kadar tüm sezon sadece bir galibiyetle 15. sırada yer alıyor.

Serie A kulübü, açılış maçlarında Atalanta ve Inter Milan ile karşılaşarak kampanyaya başlamak için zor bir fikstür koşusu geçirdi, ancak bu, geçen dönem İtalyan futbolunu hayran bırakan Lazio tarafına benzemiyor. 

Lazio hafta sonu Sampdoria’ya 3-0 yenildi ve şimdiye kadar tüm sezon sadece bir maç kazandı.

Lazio’nun son birkaç sezondaki başarısı, Inzaghi’nin iyi donanımlı bir taraf yaratması için kadroyu çok fazla değiştirmemesine dayanıyor. Ancak bu takım, rakipleri için fazla öngörülebilir hale geldikçe canlanma ihtiyacı içindedir.

Lazio, yaz boyunca Real Sociedad için Serie A tarafını küçümseyen Olivier Giroud, Diego Godin ve David Silva gibi oyuncuları bir araya getirmeye çalıştı, ancak tüm hedefleri meyvesini veremedi. 

Üstelik, Sergej Milinkovic-Savic ve Luis Alberto form için mücadele ederken, Ciro Immobile’ın hedefleri bu Serie A kampanyasının başında kurudu. 

Simone Inzaghi’nin tarafının yenilenmeye ihtiyacı var ve şu anda fazla tahmin edilebilir hale geliyor

 

Roma’nın bir günde inşa edilmediğini söylüyorlar. Ancak Chelsea’den Pedro’nun imzalanması AS Roma’nın bu sezon ilk dört şansını canlandırmasına yardımcı oluyor. 

Friedkin ailesinin yeni mülkiyeti altında ve Benevento’ya karşı 5-2’lik bir galibiyetin hemen arkasında, Giallorossi için sevindirilecek çok şey var.

Pedro’nun ücretsiz bir transferle gelişi kadroya hoş bir katkı oldu ve kulüpteki açılış dört maçında iki gol attı. 

Yeni kanat oyuncusu Pedro (sağda) ve Edin Dzeko (ortada) Roma’da olumlu bir ortam yaratıyor

İspanyol oyuncu, bu yaz Juventus’a katılmamanın hayal kırıklığını, mevcut kampanyayı başlatmak için üç maçta iki gol atarak aşan Henrikh Mhkitaryan ve Edin Dzeko ile dinamik bir cephe oluşturuyor. 

Chris Smalling’in Manchester United’dan kalıcı hareketinin ardından tarafa gelmesi ile Paulo Fonesca, Stadio Olimpico’da uyumlu bir atmosfer yaratmanın eşiğindedir. 

hisse "

Efendim hala koşuyor. Onu farklı şekilde oynamış olabileceği fikrinden kaçıyor ve hızlı bir şekilde hepsinin bir medya komplosu olduğu fikrine doğru gidiyor.

Cuma günü bir Chicago otelinin etkinlik odasında, derin bir nefes alma, başarısının beyninin suç işlediğine dair daha düşünceli bir görüş sunma şansı vardı. 

Kendisiyle dört yıldır onu takip eden kara bulut arasına mesafe koyma şansı buldu.

Mo Farah, akıl hocasının doping suçu işlediği ana konusundan sapmayı seçti

hisse

Ama hayır. Alberto Salazar bombasının düştüğünden bu yana ilk kez halka ortaya çıktığında, yönünü değiştirdi ve erteledi ve saldırdı. Eski koçunun dört yıldır yasaklanmasından bu yana 11 günde ayaklarının altındaki zeminin nasıl yumuşadığından bihaber eski anlatılarına devam etti.

Salazar aleyhindeki ‘iddialardan’ bahsetti, iki yıllık tahkim duruşmalarında belirlenen suçluluk kararından değil; ona karşı uğursuz medya “gündemlerinden” bahsetti; bunun Salazar’ın dövüşü olduğundan bahsetti, onun değil.

Ve bir şekilde bu noktayı defalarca atlatmayı başardı, bu da BBC’nin Panorama’sının 2015’te Nike Oregon Projesi’nin uygulamalarına ışık tutmasının ardından Salazar ile iki yıl daha geçirmek belki de sorgulanabilirdi.

Farah, ona karşı uğursuz medyanın ‘gündemlerinden’ bahsetti ve bunun Salazar’ın kendi savaşı değil, kendi

Ancak tüm bunlardan önce – kararlarını tartışmadan ve Cuma günü Oregon Projesi’nin Nike tarafından kapatılmasını tartışmadan önce – Pazar günkü Chicago Maratonunda koşmaktan bahsetmek istedi. “Yarışmak için buradayım,” dedi tekrar tekrar. “Buna geri dönmeden önce yarış hakkında beş soru soralım.”

Her zaman hırslıydı. Ve Cuma günü, konuya geçtikten sonra o da saldırgandı.

Hadi başlayalım, dedi. Dürüst olmak gerekirse, sizlerin bunu tekrar tekrar yaptığını görmek çok hayal kırıklığı yaratıyor. Başlık Farah, Farah, Farah. Bana karşı bir iddia yok. Ben yanlış bir şey yapmadım.

Açık konuşalım – bu iddialar Alberto Salazar ve Oregon Projesi ile ilgili. Dürüst olmak gerekirse, sizler tarafından hayal kırıklığına uğradığımı hissediyorum.

Ama 2011’den itibaren altı yıl geçirdiği ve sınırda bir yarışmacıdan dördü Olimpiyat altın madalyası da dahil olmak üzere 10 düz küresel şampiyonluğa dönüştüğü Salazar tarafından kesinlikle daha fazla hayal kırıklığına uğrayacaktı? Bunu takip eden, sayısız kaçamak cevaplardan ilkiydi.

Sizlere söylersem veya sizinle konuşursam ve size iyi davranırsam, yine de olumsuz olursunuz. Her iki durumda da kazanamam, ne yazacağına çoktan karar verdin. ‘